To Bit or not To Be


eCommerce Platform, Content Management System (Bit2CMS), Enterprise Resource Planning (ERP), Marketing Automation Platform (MAP), Customer Relationship Management (CRM).
Sido që të jetë zgjidhja që ju jeni duke kërkuar për të digjitalizuar proceset e kompanisë tuaj, Bit2Be – partner i certifikuar Microsoft e Oracle – do të zhvillojë në përputhje me standardet më të fundit. Me sigurinë e një ekipi IT të përkushtuar dhe shumë të aftë, dhe të gjitha avantazhet e një menaxhimi në outsourcing.

Zbulo më shumë Kërko një kuotë

 

Konsulencë në përzgjedhjen dhe krijimin

Para se të krijojë atë, Bit2Be identifikon zgjidhjen digjitale që i përshtatet më mirë biznesit e kompanisë tuaj.

Specializim

Një departament IT i specializuar, përbëhet nga një ekip certifikuar Microsoft dhe Oracle.

Outsourcing

Një ndihmë të largët, për të qenë gjithmonë i pranishëm dhe më fitimprurës në biznesin tuaj.

e-commerce

e-commerce Platform për të arritur klientëve kudo në botë dhe për të rritur biznesin tuaj.

Zgjidhje Online

Software për t’iu përshtatur çdo nevoje. Për të paraqitur kompaninë tuaj, për të qenë më të dukshëm në treg, për të njohur konsumatorët, për të identifikuar i prospect dhe për të menaxhuar në mënyrë të lehtë të gjitha proceset e biznesit.

App Mobile

Bit2Be zhvillon backend-in të aplikacionëve mobile, për t’i bërë në dispozicion në të gjitha pajisjet.

Një factory që mbështet kompaninë tuaj

Në Bit2Be, kompania juaj mund të gjejë një eksperiencë të certifikuar për zhvillimin e zgjidhjeve online të reja dhe, mbi të gjitha, të personalizuar, për të pasur atë që keni nevojë, ashtu si ju keni nevojë.
Një Factory që krijon gjithashtu backend-in aplikacionëve për Microsoft Windows Phone, Apple iOS dhe Google Android. Kështu që app juaj do të jetë në dispozicion në të gjitha pajisjet.

Një përqasje e drejtpërdrejtë, të vazhdueshëm dhe të “përshtatur” për të ofruar kompanisë tuaj mjetet digjitale specifike e domosdoshme për të hyrë në treg, për të lehtësuar menaxhimin e proceseve dhe për të rritur biznesin e juaj.

Zbulo më shumë


Duke punuar me distancë për të qenë përgjithmonë i pranishëm

Për Bit2Be, të ketë një Headquarter në Shqipëri është një zgjedhje strategjike, sepse outsourcing është një avantazh i konkretë për klientin, i cili mund të mbështetet në një këshillim shumë të specializuara, por me një çmim shumë të konkurrues. Kështu, ndërsa Bit2Be investon të gjitha resurset e saj më të mira, kompania juaj mund të kapitalizojë në cost saving në objektiva të tjera

Zbulo më shumë

Janë klientët të cilët kanë zgjedhur Bit2Be, nga emrat e markave të mëdha deri në start-up-ët e reja.
Dhe se, nëpërmjet projekteve të realizuar, vërtetojnë punën dhe këshillat e Factory-së.
Realitete të ndryshëme, që kanë lejuar Bit2Be duke krijuar zgjidhje të besueshme dhe efektive dhe, ndonjëherë, ka rritur ekspertizën e saj përmes kërkimin e zgjidhjëve as akoma nuk të provuar.