Contact Us

Bit2be

Bit2Be Sh.p.k – Rruga e Bogdaneve,
Pallati Eurocol, Hyrja 1, Apt 30,
Tirane

Plotëso formularin këtu në anë: zgjidhni temën dhe shkruani kërkesën tuaj.
Ose, shkruani një email në adresën e treguar.
Ne do të përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur.

Nëse dëshironi të bisedoni personalisht, telefononi në qendrën tonë.


Phone:
+355 69 21 466 15
Email:
info@bit2be.com
NIPT:
L71407007I